2017-02-13 17:20:07• hírek • Kocsis Zoltán

Három összetört autó lett az előzésből

Két komoly közlekedési baleset, két sérült - ez a hétvége közúti mérlege Szatmár megyében. Na meg egy hullarészeg autós, aki szerencsére nem okozott nagyobb bajt.

Az első komoly baleset szombat hajnalban Szatmárnémetiben történt, ahol egy BMW a túlzott sebesség miatt nem tudta bevenni a jobb kanyart a Szatmárudvari út elején és a Pescarus tó kiszáradt medrében kötött ki.

A helyszínelés során kiderült, a BMW-t egy 17 éves szatmárnémeti kamasz vezette, akinek természetesen nem volt jogosítványa. Mivel a balesetben megsérült a gépkocsi 17 éves utasa, a sofőr jogosítvány nélküli vezetés mellett gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt is felelhet a bíróságon.

Látványos baleset történt vasárnap délben a Tiszaújlaki (Baritiu) úton, ahol egy 23 éves szatmárnémeti autós balra próbált fordulni. Nem vette észre azonban, hogy egy másik gépkocsi - amelyet egy 28 éves lázári férfi vezetett - már elkezdte őt előzni. Az ütközés következtében az előző autó egy parkoló járműnek csapódott, utasa, egy 58 éves kolcsi nő, könnyebben megsérült.

Szerencsére nem okozott balesetet az az autós, akit vasárnap késő este állítottak meg a krasznabélteki rendőrök Nagyszokondon. Mint kiderült, a Laphegyen élő férfi meglehetősen ittas volt: leheletében 1,15 mg/l alkoholszintet mért a szonda.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: